У Хмельницькій ОВА зібрали нараду щодо свавілля у ВЛК та МСЕК

Сергій Тюрін провів оперативну нараду щодо актуальних питань та викликів в умовах воєнного стану

Питання щодо роботи військово-лікарських комісій, функціонування МСЕК, питань мобілізації та бронювання розглянули учора на нараді під керівництвом начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергієм Тюріним.

Участь в ній взяли заступники начальника ОВА та керівники структурних підрозділів, керівництво Головного управління Національної Поліції, Служби Безпеки України, ТЦК та СП.

Розпочинаючи засідання очільник області нагадав, що ще в січні провів ряд нарад, в тому числі з залученням правоохоронців, щодо належної організації роботи ВЛК та МСЕК, де наголосив на неприпустимості будь-яких зловживань, зокрема і корупційних. Отже ряд перевірок, які запроваджені в області мають виявити та покарати усіх винних.

Також було порушено питання щодо розшуку військовозобов’язаних, які ухиляються від мобілізації. Керівникам РВА та ОТГ доручено посилити співпрацю з правоохоронними органами для ефективного вирішення цього питання та наростити роботу з оповіщення.

“В умовах воєнного стану кожен з нас несе відповідальність за безпеку держави. Тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати всі виклики та забезпечити стабільність в області. Завдання кожного – сумлінно виконувати свої обов’язки та сприяти зміцненню обороноздатності країни. Адже наша перемога залежить від кожного з нас,”- сказав Сергій Тюрін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Хмельниччина "живе із задоволенням": ДБР виявило у депутатки понад півтора мільйона доларів

Працівники ДБР виявили у депутатки Хмельницької міської ради понад півтора мільйона незадекларованих доларів та об’єкти нерухомості. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державного бюро розслідувань.

Жінка у своїй декларації взагалі не вказала наявність у неї готівки. Водночас під час обшуків у індивідуальних банківських комірках, відкритих на її ім’я, та за місцем її роботи правоохоронці вилучили понад 1,5 млн доларів США у різній валюті. Слідчі Бюро розслідують кримінальне провадження щодо оборудок на Хмельницькій митниці під час виконання угод приватною компанією, директором якої нині є депутатка.