У Харкові снаряд потрапив до житлового будинку: фото наслідків обстрілу

Наразі встановлюється точна цифра постраждалих та загиблих

Після останнього російського обстрілу у Харкові знову є загиблі та поранені. До лікарні вже доправили 31 особу.

Про це повідомили у Telegram-каналі ДСНС України.


Після обстрілу Харкова, який вчинили російські окупанти 28 лютого, до лікарень надійшла 31 особа з пораненнями. Одна жінка загинула. Наразі встановлюється точна цифра постраждалих та загиблих.



"Оскільки обстріл закінчився нещодавно, кількість поранених може змінитися, а кількість загиблих буде повідомлено пізніше", - йдеться у повідомленні.


Також у ДСНС уточнили, що за останню добу до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова та міську клінічну багатопрофільну лікарню 25 доставлено 44 поранених.



Нагадаємо, українська співачка Світлана Лобода, яка протягом останніх чотирьох років жила і виступала в Росії, а зараз проживає в Європі, записала відеозвернення до передплатників у Instagram, що стосується війни в Україні. Артистка зі сльозами на очах розповіла передплатникам про повномасштабну війну, яка наразі вже п'ятий день проходить в Україні, звідки родом сама Лобода. "Людей убивають, люди змушені ховатися по підвалах. Їм нічого є. З ними поряд маленькі діти. Багато хто намагається втікати, під кулями, під ракетами", - сказала Лобода. Співачка зазначила, що зараз в Україні перебуває її сім'я: тато, сестра, брати, тітки, дядьки, бабусі та дідусі. Усі вони прочуться від обстрілів та вибухів у гаражах, підвалах, метро. Світлана Лобода наголосила, що не може їх поки що вивезти, оскільки це небезпечно.