Головна Новини Суспільство події У Дніпрі копи піймали юнака з рекордною кількістю "закладок" в рюкзаку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі копи піймали юнака з рекордною кількістю "закладок" в рюкзаку (ФОТО)

Поліцейські остовпіли від такої кількості наркотиків у сумці 19-річного мешканця Дніпра

10 грудня 2020, 15:17
Поділіться публікацією:

У Дніпрі поліція виявила 602 згортки з наркотичними речовинами, якими вщент був наповнений наплічник 19-річного хлопця. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

У Дніпрі копи піймали юнака з рекордною кількістю "закладок" в рюкзаку (ФОТО)

Фото з відкритих джерел

Так, зловмисника копи помітили о п’ятій ранку. Повідомляється, що напередодні у місті стався розбій і поліцейські перевіряли усіх підозрілих осіб на причетність до події. 

"Патрульні хлопця зупинили, почали розмову. Але від хвилювання він аж завмер на місці. Його підозріла поведінка та явне занепокоєння спонукало інспекторів провести поверхневу перевірку згідно зі ст.34 ЗУ "Про Національну поліцію", — розповів Білошицький. — Та тут хлопець одразу зізнався, що у наплічнику має пакет з наркотичними речовинами. Але їхня кількість вразила навіть патрульних — 602 згортки!"

Зазначається, що все це мало розійтися по "закладках". Крім того, спійманий спробував відкупитися і пропонував поліцейським 100 тисяч гривень, аби ті відпустили його. Білошицький зазначив, що тепер з хлопцем працюють слідчі, його доставили до відділку поліції для з'ясування обставин події. За свої дії він відповідатиме в суді.

Нагадаємо, нещодавно збут наркотиків перекрили в Одесі. Так, одесити створили Telegram-канал по збуту наркотиків. Власник каналу також наносив рекламу на будинку червоною фарбою.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", президент Туркменістану особисто знищив партію наркотиків. Опубліковано відео. Крім того, вищі чиновники також поспішили взяти особисту участь у знищенні марихуани.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини