Головна Новини Суспільство події У центрі Києва зарізали чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Києва зарізали чоловіка

Попередньо встановлено, що між чоловіками виник конфлікт, в ході якого один з них вдарив свого опонента ножем у живіт. Від отриманих травм 30-річний потерпілий помер на місці.

9 грудня 2020, 00:23
Поділіться публікацією:

Сьогодні в центрі Києва в метро на Майдані Незалежності сталася бійка між двома чоловіками, в результаті якої зарізали чоловіка. Як повідомляє "Київ оперативний" на сторінці в Facebook, біля виходу зі станції метро двоє чоловіків почали сперечатися. Бійка переросла в бійку, один з чоловіків дістав ніж і вдарив свого опонента, від чого 30-річний чоловік загинув.

У центрі Києва зарізали чоловіка

ФОТО: З відкритих джерел

"За нашою інформацією підозрюваного звуть Віктор. Він середньої статури, 165 см росту", — сказано в повідомленні.

Після вбивства нападник втік, але поліція оперативно з'ясувала всі обставини події.

"Учасників конфлікту встановлені і доставлені до територіального управління поліції для з'ясування всіх обставин скоєного", — повідомили правоохоронці.

У центрі Києва зарізали чоловіка - фото 2

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що з толічние поліцейські зупинили автомобіль, який видався їм підозрілим. Після зупинки, з нього вибігли троє чоловіків, один з яких відкрив стрілянину по правоохоронцям. Інцидент стався на вулиці Героїв Космосу в Святошинському районі. Незважаючи на поранення, поліцейський застосував табельну вогнепальну зброю у відповідь і разом з напарником затримали трьох чоловіків, дані яких встановлюються.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини