У центрі Києва сталася бійка зі стріляниною, опубліковано відео

Під час бійки між молодими людьми постраждало кілька людей

На Бессарабській площі столиці минулої ночі невідомі влаштували бійку зі стріляниною. Про це повідомляє "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що бійка зі стріляниною сталася в суботу, 4 липня, близько 4:00 в ТЦ "Арена Сіті" на Бессарабськії площі. "Київ оперативний" повідомляє про потерпілих в результаті ранкового побоїща в центрі столиці. Зіткнення в Києві відбулися між молодими людьми з невідомих для сторінки в Facebook причин.

"Київ оперативний" оприлюднив відео бійки у своєму Telegram-каналі. Обережно, відео демонструє насильство і жорстокість.


Раніше "Коментарі" писали, що у північно-східному індійському штаті Шикімиі, який межує з Китаєм, відбулося масове зіткнення між прикордонниками двох країн. Згідно з інформацією місцевої індійської газети Hindustan Times з посиланням на військове джерело, в результаті інциденту поранення отримали четверо індійських солдатів і сім китайських військовослужбовців. За даними видання, в конфлікті брали участь близько 150 солдатів.