Головна Новини Суспільство події У Білорусі винесли вирок підозрюваному у вбивстві гітариста групи "Ляпіс Трубецькой"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі винесли вирок підозрюваному у вбивстві гітариста групи "Ляпіс Трубецькой"

Сергію Шукалу загрожує п'ять років ув'язнення

22 вересня 2020, 14:00
Поділіться публікацією:

Обвинувачений у побитті гітариста і співзасновника групи "Ляпіс Трубецькой" Руслана Владико мінчанин Сергій Шукало отримав п'ять років колонії суворого режиму. Про це повідомляє білоруське видання Euroradio.

У Білорусі винесли вирок підозрюваному у вбивстві гітариста групи "Ляпіс Трубецькой"

Суд визнав його винним у заподіянні смерті з необережності.

Нагадаємо, Руслана Владико сильно побили в ніч з 4 на 5 червня в мікрорайоні дражних. До цього він був в гостях у своєї сестри, а ввечері зайшов в бар.

Як розповів музичний продюсер Євген Колмиков, є відеозапис з бару — туди Руслан прийшов у 22.28. на записі видно, як до нього підійшов чоловік з-за сусіднього столика з друзями. Руслан вийшов. Хто і де його знайшов — невідомо. О 23.30 чоловіка доставили в реанімацію. Понад пів року музикант пролежав у комі. У нього була закрита черепно-мозкова травма, переломи кісток черепа, численні синці, подряпини, гематоми, рвані рани.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в ДТП загинув відомий актор.

ДТП сталося на трасі у Володимирській області 21 вересня. За попередніми даними поліції, причиною аварії стали дії актора. Що знаходиться за кермом Renault Duster він не пропустив на головну дорогу автобус "ПАЗ" і зіткнувся з ним на великій швидкості. Обидва авто з'їхали в кювет. Крім актора в його машині був пасажир, його госпіталізували медики. Пасажири рейсового автобуса травм в аварії не отримали.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини