Головна Новини Суспільство події Туристів на пляжах Азовського моря буде охороняти Нацгвардія
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристів на пляжах Азовського моря буде охороняти Нацгвардія

Нацгвардейцы вийдуть патрулювати пляжі Маріуполя, Ялти, Мелекина та Білосарайської Коси на Азовському морі

4 червня 2020, 16:00 comments1419
Поділіться публікацією:

Особовий склад Національної гвардії вийде на курортні пляжі Азовського моря для контролю дистанції туристів у зв'язку з ослабленням карантинних заходів. Про це передає прес-служба Міністерства закордонних справ.

Туристів на пляжах Азовського моря буде охороняти Нацгвардія

Причиною посилення контролю силовим відомством стало багатократне збільшення відпочиваючих на береговій зоні, що буде тільки рости з продовженням літнього туристичного сезону.

"З потеплінням кількість відпочиваючих на пляжах збільшується. Запрацювали пункти харчування, готелі та спортивні майданчики в прибережних районах. У зв'язку з цим, такі місця були посилені пішими нарядами, а також автопатрулями Нацгвардії у взаємодії з Нацполицией", — зазначено в повідомленні МВС.

Таким чином військові і поліція будуть контролювати пляжі Маріуполя, Ялти, Мелекина та Білосарайської Коси. Патрулювання узбережжя Азовського моря триватиме до закінчення курортного сезону.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Міністерстві охорони здоров'я позначили, що всі відпочиваючі на пляжах повинні дотримуватися дистанцію мінімум два метри, регулярно мити руки, чхати тільки в одноразову серветку або у згин ліктя. Разом з тим персонал пляжів повинен працювати в масках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини