Таке буває тільки в Україні: у завгоспа Нацполіі клуб відпочинку з басейном під Києвом (ВІДЕО)

У сина начальника Івана Наумова з'явився елітний курорт

Син начальника Департаменту управління майном Нацполіціі Івана Наумова володіє фірмою, яка 29 липня відкрила комплекс відпочинку NAVY під Києвом. Про це повідомляють журналісти "Bihus.Info".

Як повідомляє джерело, бізнес-проект фінансувався з сімейних заощаджень, проте жодних витрат на нього чиновник не задекларував. Сам же Наумов постійно відвідував комплекс напередодні його відкриття і після, зокрема, в робочий час. Його дії виглядали як управління процесом облаштування комплексу. Але журналістів Наумов запевняв, що "ніякого відношення" до NAVY не має.

Хоча на наступний день поліцейський чиновник написав пост, в якому визнав, що цим проектом займається його син Микола, який отримав гроші з сімейного бюджету.

За даними держреєстру юросіб, син Наумова вніс до статутного капіталу свіжоствореної компанії-орендаря комплексу (ТОВ "Радіус 88") 2 мільйони гривень.

При цьому на кінець 2019 року завгосп Нацполіціі задекларував сукупних сімейних заощаджень трохи більше, аніж половину від цієї суми - 1,3 мільйона гривень.


Раніше "Коментарі" повідомляли про корупцію депутатів в Дніпрі.