Головна Новини Суспільство події Штраф за розповсюдження неправдивої інформацію про COVID-19 – жителька Яремчі отримала адмінстягнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Штраф за розповсюдження неправдивої інформацію про COVID-19 – жителька Яремчі отримала адмінстягнення

Жінка пояснила, що поширила фейкову інформацію про американську вакцину, не надавши належної оцінки її змісту

8 вересня 2020, 16:43
Поділіться публікацією:

Адміністративне провадження відкрили правоохоронці Івано-Франківщини стосовно жінки, жительки м. Яремча, яка 20 липня на своїй сторінці у соціальній мережі "Facebook" поширила публікацію "На Україні американська вакцина від COVID-19 вбила 5 людей". Повідомлення опубліковане у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Штраф за розповсюдження неправдивої інформацію про COVID-19 – жителька Яремчі отримала адмінстягнення

Ілюстрація REUTERS

 "Дана інформація не відповідає дійсності, тобто обвинувачена чинила поширення неправдивих чуток, що можуть викликати паніку серед населення або порушення громадського порядку" — йдеться в постанові суду м. Яремче.

Жінка свою вину визнала повністю та розкаялась у вчиненому. Вона пояснила, що поширила зазначену інформацію, не надавши належної оцінки її змісту.

Рішенням суду на обвинувачену накладено адміністративний штраф за  розповсюдження неправдивої інформації в розмірі 170 гривень. Окрім цієї суми вона буде повинна сплатити 420 гривен судового збору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київ знову опинився в епіцентрі пандемії коронавірусу. За минулу добу саме столиця стала лідером за темпами поширення Covid-19. Тут виявили ще 235 нових випадків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини