Степанов розповів, що загрожує містам "червоної зони", які не введуть карантин

Якщо міста з "червоної зони" не дотримуватимуться карантину, то їм загрожує надзвичайний стан

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що небажання посилювати карантин в містах з "червоної зони" може привести до надзвичайної ситуації по заповнюваності ліжок в лікарні. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Критерії поділу України на карантинні зони затверджені урядом. Зрозумійте мене правильно: тут немає ніякої політики, інших підкилимних ігор. Це просто турбота про здоров'я українців. Зараз особливо важливо контролювати кількість хворих в Україні. Якщо ми будемо нехтувати рекомендаціями, то вийшов надзвичайна ситуація по заповнення ліжок ", - підкреслив Степанов.

Як раніше повідомляли "Коментарі", залізнична держкомпанія "Укрзалізниця" з понеділка, 3 серпня, тимчасово скасувала зупинку ряду поїздів далекого прямування в Луцьку і Тернополі. Відповідне рішення прийнято правлінням держкомпанії на основі постанови Кабінету міністрів і рішень обласних державних адміністрацій.

"Пасажирам зазначених поїздів, які планували слідувати в / з Луцька і Тернополя буде запропонований повернення повної вартості квитків", - повідомили в "Укрзалізниці".