Головна Новини Суспільство події Стало відомо ім'я полтавського терориста та його єдина вимога
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо ім'я полтавського терориста та його єдина вимога

32-річний викрадач з Полтави зараз їде путівцями в бік Києва

23 липня 2020, 13:04 comments2490
Поділіться публікацією:

Джерела в правоохоронних органах назвали ім'я полтавського терориста, як вже називають в Мережі загарбника з гранатою, який зараз рухається в бік Києва. Чоловіка звати Роман Скрипник, він 1988 року народження і раніше був судимий за зберігання і збут наркотиків. Також ЗМІ пишуть про те, що він нібито воював в АТО.

Стало відомо ім'я полтавського терориста та його єдина вимога

За інформацією джерел, відомо, що зараз ВАЗ зі Скрипником і заручником знаходиться в Решетилівському районі Полтавської області та рухається  путівцями. За ним слідують поліцейські авто. Недалеко знаходиться траса на Київ. Його єдина вимога — не саджати його в тюрму. 

На фото — поліцейський Віталій Шиян, який добровільно став заручником, щоб звільнити свого колегу.

Стало відомо ім'я полтавського терориста та його єдина вимога - фото 2

Раніше ми повідомляли, що полтавські правоохоронці ведуть переговори зі злочинцем. Копи кажуть, що чітких вимог поки немає, і зараз вони намагаються домовитися з загарбником про звільнення полковника поліції Віталія Шияна.

Відомо, що переслідували злочинця копи за підозрою у викраденні авто, однак на вул. Остапа Вишні він дістав гранату РГД-5, погрожуючи підірвати спочатку себе, потім — узятого в заручники правоохоронця. Незабаром загарбник висунув першу вимогу — автомобіль для того, щоб сховатися. Полковник Віталій Шиян запропонував себе в обмін на іншого правоохоронця і, уже як заручник, поїхав на службовому ВАЗ разом з викрадачем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини