Головна Новини Суспільство події Стало відомо, через що могла статися стрілянина на ринку в Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, через що могла статися стрілянина на ринку в Одесі

В поліції розповіли, який конфлікт міг спричинити сьогоднішню стрілянину на ринку «7 кілометр» в Одесі

2 червня 2020, 16:39 comments2032
Поділіться публікацією:

Стрілянина на промтоварному ринку "7 кілометр" в Одесі могла статися через неподілені місця для паркування авто. Про це інформує облуправління Національної поліції на сторінці у Facebook.

Стало відомо, через що могла статися стрілянина на ринку в Одесі

 "Працівники торговельного закладу, розуміючи, що до цього у них був конфлікт через місця паркування автомобілів зі співвітчизниками, які також торгують тканинами на ринку, озброїлись пістолетом для відстрілу гумових куль та битами і пішли до їхнього магазину, де побили вікна", — йдеться у повідомленні поліції.

Повідомляється, що вранці на промтоварному ринку невідомі особи в масках зайшли до магазину тканин, де вчинили погром зі стріляниною і побили працівників, а потім – втекли з місця події на двох мікроавтобусах. Щоби затримати зловмисників, правоохоронці оголосили оперативний план "Перехоплення". Поки що нікого не знайшли. Тоді як з місця події були доставлені до відділення поліції 10 людей.

Подію правоохоронці кваліфікують за ч.4 ст.296 ККУ – хуліганство.

Нагадаємо, під час стрільби, що сталася сьогодні на ринку "7 кілометр" в Одесі, були поранені двоє людей. Постраждалі знаходяться у лікарні.

Раніше "Коментарі" повідомили, що в Одесі на ринку "7 кілометр" сьогодні, 2 червня, стався збройний конфлікт. За даними місцевих ЗМІ, група невідомих озброєних чоловіків прибула на промринок, де влаштувала стрілянину. Повідомляється, що вони обстріляли автомобіль і влаштували розбірки з кількома людьми, до яких, ймовірно, приїхали цілеспрямовано. Крім того, зловмисники розбили вітрини одного з магазинів арматурою і бітами. В Мережі опубліковано відео події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини