Справа Єфремова: артист дав свідчення, прийняв важливе рішення і виплатив компенсацію

Насамперед Михайло Єфремов вирішив змінити адвокатів

Відомий російський артист Михайло Єфремов під час судового процесу знову дав показання про нашумілої аварії зі своєю участю, яка спричинила смерть водія "Газелі" Сергія Захарова. Про це повідомляє телеграм-канал Mash.

"У мене не було бажання сідати за кермо свого автомобіля і виїжджати, коли вийшов з одного з питних закладів. Можливо, свідки мене з кимось плутають. Так, я був в тому пабі, але, може, це був інший день?" , - сказав Єфремов.

Також відомий артист повідомив, що за допомогою свого адвоката виконав грошовий переказ чотирьом постраждалим в цій справі по 200 тисяч рублів. Раніше старший син Сергія Захарова подав позов на Єфремова в розмірі семи з половиною мільйона рублів, решта троє - на один рубль. Під час судового засідання підозрюваний попросив у суду перевести нинішніх адвокатів Ельмана Пашаєва і Єлизавету Шаргородської в статус консультантів. Суд клопотання задовольнив. Про нові представників Єфремова в суді на даний момент невідомо.

Як раніше повідомляли "Коментарі", адвокат Михайла Єфремова Ельман Пашаєв грубо відповів журналістці.

За даними джерела, причиною перестрілки стали сюжети, які раніше виходили на даному телеканалі і на інших ресурсах. Відповідно до загальноприйнятої версії, Єфремов змінив лінію поведінки через рекомендації свого адвоката, який наполіг захистити себе перед законом.