Головна Новини Суспільство події Спецоперація під Києвом: копи показали, як затримували кримінального авторитета і його банду (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Спецоперація під Києвом: копи показали, як затримували кримінального авторитета і його банду (ВІДЕО)

За попередніми даними поліції Київської області, учасники бандформування вчинили мінімум 11 нападів на підприємства, завдавши збитків більше ніж на мільйон гривень

29 травня 2020, 11:36 comments2416
Поділіться публікацією:








У Київській області копам вдалося затримати озброєну банду, яка скоювала зухвалі напади на підприємства України. За попередніми даними, учасники бандформування вчинили мінімум 11 нальотів, завдавши збитків більше ніж на мільйон гривень. Про це інформує облуправління Національної поліції.

Спецоперація під Києвом: копи показали, як затримували кримінального авторитета і його банду (ВІДЕО)

За інформацією копів, за звинуваченням у розбої та бандитизмі їм вдалося затримати п'ятьох людей на чолі з кримінальним авторитетом на прізвисько "Буба". Їх обґрунтовано підозрюють у нападі на підприємства, які зловмисники ретельно планували. Приховуючи свою зовнішність за допомогою перук, накладних вусів і бороди, бандити під дулом пістолетів пов'язували охоронців і оббирали сейфи. Під час обшуків у них виявили гранати, рушниці, рації, глушники, кастети, ломи і купу всього того, що вони задіяли під час розбійних нападів. Також вилучили сім машин, на яких зловмисники скоювали грабежі.

Зараз всі підозрювані перебувають в СІЗО, а слідчі перевіряють, до яких злочинів вони ще можуть бути причетні. Зловмисникам загрожує до 15 років в'язниці.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в результаті розстрілу сімох людей в Житомирській області вижити вдалося лише одному — ветерану батальйону імені Кульчицького Вадиму Федюніну. У той нещасливий день він разом з іншими добровольцями і діючими військовослужбовцями відправився на рибалку до приятеля Анатолія Захаренко, де бував разів з 15. Чоловік розповів, що сталося в ніч убивства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення


Новини