Головна Новини Суспільство події Смертельна пожежа в Харкові - затримано чотирьох осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна пожежа в Харкові - затримано чотирьох осіб

Слідство у справі перевіряє кілька версій виникнення пожежі в Харківському будинку для літніх людей

22 січня 2021, 09:03 comments1959
Поділіться публікацією:

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова повідомила про затримання чотирьох осіб, які причетні до смертельного пожежі в Харківському будинку для літніх людей. Про це генпрокурор написала на своїй сторінці в Facebook.

Смертельна пожежа в Харкові - затримано чотирьох осіб

Пожежа у Харкові - фото з відкритих джерел

"Прокуратура з поліцією оперативно затримали групу осіб, причетних до організації приватного будинку престарілих, де сталася пожежа з 15 жертвами", — сказано в повідомленні.

В Офісі генпрокурора розповіли, що однією із затриманих виявилася дружина орендаря будівлі, яка була директором приватного будинку престарілих. До цього правоохоронці затримали трьох осіб — власника домоволодіння, орендаря будинку та адміністратора пансіонату.

Ірина Венідіктова повідомила, що слідство у справі перевіряє кілька версій виникнення пожежі в Харківському будинку для людей похилого віку: загоряння в результаті підпалу, необережне поводження з вогнем у побуті і електроприладами, замикання електромережі.

Нагадаємо, що вчора стало відомо про пожежу в будинку для літніх людей в Харкові, в результаті якого загинули 15 осіб, а ще декількох госпіталізували. За фактом загоряння будівлі порушено кримінальну справу за порушення правил пожежної безпеки. Також відомо, що слідчі ГБР порушили справу стосовно співробітників ДСНС за фактом службової недбалості, яка могла стати причиною пожежі та загибелі людей.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що президент України Володимир Зеленський прокоментував трагедію в Харківському будинку для літніх людей. Зеленський доручив Кабміну негайно розібратися в ситуації та створити Державну комісію для з'ясування причин трагедії і напрацювання механізмів, які допоможуть уникнути подібного в майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини