Син кандидата в мери Кривого Рогу збив дитину на пішохідному переході

Дитину з множинними травмами госпіталізований до лікарні

У місті Кривий Ріг Дніпропетровської області увечері 3 вересня відбулося ДТП. Місцеві ЗМІ повідомляють, що винуватцем події став 18-річний Марк Шевчик - син генерального директора ЦентрГОКа (група компаній "Метінвест") і кандидата на пост міського голови від партії "Слуга народу" Дмитра Шевчика. Про це пише "Страна".

За даними видання, Марк Шевчик їхав на авто мобілі Volkswagen Passat. Хлопець проїхав на червоне світло світлофора і на пішохідному переході збив 11-річного хлопчика, який переходив дорогу разом з матір'ю. ДТП сталося біля супермаркету "Ашан", на пішохідному переході до лікарні

Дитину госпіталізували в лікарню з множинними травмами: закритий перелом скроневої кістки справа, перелом внутрішньої пластинки сигмовидного синуса, забій головного мозку, гематома потилиці та інше.

Місцеві блогери заявляють, що батько Марка Шевчика - Дмитро Шевчик - намагається використовувати свої зв'язки, щоб зам'яти подію.

Раніше "Коментарі" писали, що в Українській військово-медичній академії відбулося ДТП, в результаті якого троє слухачів-офіцерів медичної служби були травмовані.