Головна Новини Суспільство події СБУ відреагувала на угорський гімн в ОТГ Закарпаття - проведено ряд обшуків, готується звинувачення в державній зраді
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ відреагувала на угорський гімн в ОТГ Закарпаття - проведено ряд обшуків, готується звинувачення в державній зраді

Хочеться вірити, що угорський напрямок може стати важливим для СБУ. І це цілком обґрунтовано, враховуючи уроки, які країна отримала з подій на Донбасі

30 листопада 2020, 23:52 comments1026
Поділіться публікацією:

Як раніше повідомляли "Коментарі", на Закарпатті депутати місцевої об'єднаної територіальної громади після присяги заспівали гімн Угорщини. Але історія отримала продовження.

СБУ відреагувала на угорський гімн в ОТГ Закарпаття - проведено ряд обшуків, готується звинувачення в державній зраді

Поле гучного скандалу, представники Служби безпеки України вчинили ряд оперативно-слідчих заходів в одному з великих благодійних угорських фондів. В результаті обшуків було вилучено літературу екстремістського характеру, яка вихваляла так звану "Велику Угорщину" і прописувала можливості створення етнічної автономії.

Крім того, за інформацією відомства, представники "фонду" намагалися поширити на території Закарпаття угорське законодавство. На даний момент в Службі безпеки України це розглядається як ведення підривної діяльності і вчинення державної зради.

Нагадаємо, 30 листопада Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила про смертельну дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої обірвалося життя п'ятьох людей, серед яких була дитина. Трагедія трапилася на дорозі Мукачево-Рогатин, що на Закарпатті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/1804
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Няньо

1 грудня 2020, 09:36

Заодно хай би СБУ узнало чом у тих угорських районах - особено у Берегівському немож у селах українські канали позирати та рідні нам пісні слухати. Де мощний ретранслятор? не всі укри можуть там купити параболи. А ті Зе ще якесь 5 джі хочуть - аналог хоч включіть. І не треба мадярів заставляти вчити соловїну - хай самі собі рішають як їм жити.

Ігор

1 грудня 2020, 08:57

Спочатку розберіться з соросятами та з корупцією.здача всіх інтересів держави це не зрада? А западенців попрошу непиздіти, бандера здох і ви поздихаєте! До речі після виборів, хто голосував за ЄС Свободу та Зелених- вам краще піти на перепис Дебілів!

Олекса

1 грудня 2020, 00:38

Давно пора це антиукраїнське кодло розігнати і засудити та не забути про активних співучасників цього процесу Балога і компанії, які заради своїх комерційних інтересів вже давно зрадили Україну.


Новини