Російські окупанти обстріляли завод у Тростянці: загинули люди

В результаті удару загинули три людини

Агресори з Росії стріляли по території колишнього заводу у місті Тростянець Сумського регіону. Як результат несподіваної агресії, загинули троє місцевих громадян, в тому числі неповнолітній мешканець міста. Про це інформують в пресслужбі Тростянецької міської ради.

За оприлюдненою інформацією, під час обстрілу, що здійснила ворожа артилерія передобідньої пори, націливши удари на територію колишнього заводу "Електропобутприлад", загинуло троє жителів міста. В їх числі й неповнолітній городянин Біловол Ярослав Олександрович, якому ще навіть не було 14 років, особи інших загиблих встановлюють.

Також тут сповіщають, що під обстріли попали й постраждали два місцеві жителі, їх шпиталізували до місцевого Тростянецького медичного закладу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Енергодарі окупанти обстріляли житлові будинки. На території, де розміщений блокпост міста Енергодар, продовжуються бойові дії. Йдуть обстріли, ворожі снаряди влучили в житлові помешкання, які загорілись. Про це в Телеграм інформує мер Енергодара Дмитро Орлов. За його словами, на території блокпоста продовжується бій. Українські військові мужньо протистоять ворогові, чинять все від них залежне, щоб агресор не попав в місто. Також мер Енергодара інформує, що за попередніми даними в місті, на бульварі Каштановий та на вулиці Молодіжній під час обстрілів зазнали руйнувань декілька будинків Зокрема, за адресою: бульвар Каштановий, 6, в багатоповерхівці почалася пожежа у квартирі 7-го поверху. Рятувальники вже поїхали на місце біди.