Роман 8-річної дівчинки і 13-річного підлітка схвилював Мережу: подробиці

На ситуацію з дітьми відреагував Уповноважений президента України з прав дитини

Користувачів популярних соціальних мереж не на жарт схвилювала новина про те, що 8-річна дівчинка Мілана М* перебуває у стосунках із 13-річним підлітком Пашею П*. Пара активно демонструє подробиці свого життя, розміщує фотографії поцілунків і обіймів, передає ТСН.ua.

За даними видання, восьмирічна дівчинка має досить велику аудиторію в Instagram - понад 480 тисяч підписників, а також близько шести мільйонів фоловерів на популярному сервісі з розміщення відеороликів. Саме тут вона активно ділиться подробицями особистого життя.


Фотографії викликали шквал обговорень серед користувачів, оскільки більшість вважають, що подібні стосунки неприпустимі для дітей такого віку. Втім, на ситуацію з дітьми відреагував Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба.

"З цього приводу звернувся до Генпрокуратури, МВС і кіберполіції", - сказав чиновник.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що в столиці італійського острова Сицилія Палермо десятирічна дівчинка померла після того, як спробувала повторити небезпечний челендж в популярній соцмережі TikTok. За інформацією джерела, дівчинка намагалася виконати Blackout Challenge. Його суть полягає в тому, щоб душити себе кілька секунд, до втрати свідомості. Юна італійка взяла пасок, і обмотавши його навколо шиї, стала себе душити. Необережність призвела до асфіксії. За словами медиків, дівчинка задихнулася. Її виявила у ванній кімнаті молодша сестра. Прокуратура відкрила розслідування за фактом смерті дитини. Повідомляється також, що Італія оголосила про тимчасове заблокування доступу до TikTok для користувачів, вік яких не може бути визначений.