Родичі жертви Єфремова вимагають від артиста велику компенсацію

Актор Михайло Єфремов отримав позов на стягнення моральної компенсації в 40 млн рублів

Родина Сергій Захарова, який помер після великої ДТП в центрі Москви, котра відбулась за участі актора Михайла Єфремова, вимагають від артиста компенсувати моральний збиток у розмірі 40 млн рублів. Це суперечить першочерговій позиції родичів, коли вони відмовилися від грошей, які артист в розпачі пропонував. Про це повідомляє видання "Московський комсомолець".

Відзначається, що окрім близьких родичів Захарова, до вимог отримати компенсацію приєдналася і колишня цивільна дружина загиблого.

Сам Єфремов вже ознайомився з кримінальною справою і, як і раніше, не визнає своєї провини, що наполегливо рекомендував робити його адвокат Ельман Пашаєв.

Крім того і він, і його правозахисник піддаються моральному тиску і цькуванню в соціальних мережах.

"Окрім заяв про можливе позбавлення мене адвокатського статусу, мене попередили, що відносно мене готується провокація. На сім'ю теж чиниться тиск, щоб вони відмовилися від моїх послуг", - зазначає Пашаєв.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що адвокат артиста Михайла Єфремова зібрав всі необхідні докази, щоб довести невинність свого довірителя в суді.