Рейди ТЦК вибіркові? Після яких концертів не проводять масштабні перевірки

Запис концерту “Єдиного кварталу” 5 жовтня пройшов без рейдів ТЦК

У п'ятницю, 11 жовтня, мережу інтернет сколихнула новина, що після концерту гурту “Океан Ельзи” працівники ТЦК провели масштабні перевірки. Також рейди проходили в громадських місцях в інших містах України. Повідомляли про перевірки у Львові, Києві, Ужгороді тощо. Загалом, відповідно до чинного законодавства, такі заходи дозволені. Раніше працівники ТЦК застосовували такі методи оповіщення у спортивних та розважальних закладах Києва та Одеси. Портал “Коментарі” поцікавився, а які концерти могли “пропустити” працівники ТЦК. Приміром, чи не "обходять увагою" концерти студії "Квартал 95".

У четвер та п'ятницю, 10 та 11 жовтня, відповідні концерти не проводили, однак минулої суботи, 5 жовтня, відбувся концерт-телезйомка “Єдиного кварталу” Про це свідчить анонс, розміщений на сайті Concert.ua. Захід відбувся у ДП “Національний палац мистецтв “Україна”.


Зазначимо, що минулої суботи повідомлень про масові перевірки, влаштовані працівниками ТЦК у центрі столиці, не було. Тож такі рейди не влаштовували.

Однак стверджувати, що працівники ТЦК “обходять” заходи, організовані студією "Квартал 95" поки передчасно. Проте показовим буде проведення півфіналу Київської ліги сміху, заплановане на 19 жовтня.


Нагадаємо, що “Ліга сміху” — щорічний фестиваль гумору, який проводиться на території України. Виробництво здійснює студія “Квартал 95”.

Фактично це і стане показовим - чи рейди ТЦК вибіркові.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що Вакарчук прокоментував проведення після концерту рейдів працівниками ТЦК.