Головна Новини Суспільство події Провідникам потягів дозволять мати "зброю"
commentss НОВИНИ Всі новини

Провідникам потягів дозволять мати "зброю"

Для початку це будуть газові балончики

4 серпня 2020, 14:43
Поділіться публікацією:

Працівникам "Укрзалізниці" дозволять користуватися газовими балончиками для захисту. Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій в інтерв'ю Громадському радіо.

Провідникам потягів дозволять мати "зброю"

"Якщо говорити про спеціальні засоби захисту, то я ініціював це питання. Вважаю, у працівників повинні бути мінімум газові балончики. До того ж розглядали питання з електорошокерами. Поки такі засоби оборони дозволені лише поліцейським", — зазначив Криклій.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в "Укрзалізниці" заявили, що звільнять співробітників, через недбалість яких відбувся напад на пасажирку поїзда "Київ-Маріуполь". Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зокрема, через події в поїзді звільнять провідника вагона, в якому і відбувся напад, начальника поїзда, інструктора поїзних бригад, старшого майстра вагонного депо резерву провідників і заступника начальника Маріупольського вагонного депо. Таке рішення в "Укрзалізниці" аргументують тим, що чоловікові вдалося проникнути в поїзд через недбалість співробітників компанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини