Головна Новини Суспільство події Повінь на Криті: влада евакуює жителів
commentss НОВИНИ Всі новини

Повінь на Криті: влада евакуює жителів

Рятувальники фіксують сотні звернень за допомогою

10 листопада 2020, 11:42
Поділіться публікацією:

На острові Крит в результаті стихії, що розбушувалася оголосили про евакуацію населення. Проливні дощі призвели до повені. До рятувальників звертаються сотні місцевих жителів з проханням про допомогу. Працівники екстрених служб відкачують воду з житлових будинків і будівель підприємств, які розташовані в південній частині острова.

Повінь на Криті: влада евакуює жителів

Місцеві інформагентства також повідомляють, що муніципальні служби  задіяли у порятунку людей із затоплених підвалів і транспортних засобів, які потрапили під затоплення.

Пожежники Криту звертається до громадян, які живуть в районах, схильних до повеней, з проханням перебратися на височину, звертаючи особливу увагу на жителів Анісараса, Аналіпсі, Кутулуфарі та Сталіди.

Раніше "Коментарі" писали, що шторм Алекс у Франції та Італії пошкодив десятки будинків. Число жертв шторму зросла до дев'яти. Люди були знайдені мертвими після того, як в п'ятницю прикордонний район потрапив під шторм "Алекс". Французькі пожежники заявили, що ще 21 людина зникла безвісти, вісім з них, як відомо, зникли під час шторму. Негода завдала збитків на мільйони євро: в Італії знесло кілька автомобільних мостів, а вулиці деяких міст завалило сміттям і брудом, а на вулицях лежали десятки перевернутих автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини