Пошукова операція у річці Дніпро: що дістали водолази у Києві

Пошукові роботи проводилися у Києві після чергової дронової атаки

Після чергового удару по Києву водолази-сапери дістали з Дніпра уламки ворожого безпілотника. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Робота під водою вимагала максимальної точності та обережності, оскільки будь-які залишки боєприпасів можуть нести потенційну загрозу. Професійні сапери оперативно обстежили акваторію водойми й на глибині 12 метрів, за 60 метрів від берега, знайшли уламки російського БПЛА.

"Вкотре закликаємо громадян проявляти максимальну обережність та в жодному разі не знімати на відео моменти падіння ракет або безпілотників!

Якщо ви стали свідками таких подій, негайно викликайте Службу порятунку за номером "101". Не наближайтеся до місця падіння та не торкайтеся уламків: такі об’єкти можуть приховувати небезпеку і вимагають професійного знешкодження", – наголошують рятувальники.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Кривому Розі розбирають завали: виявлено тіло жінки

У Кривому Розі триває розбір завалів будівлі управління поліції, куди поцілила ворожа балістична ракета сьогодні зранку. Під завалами будо виявлено тіло загиблої жінки. Про це повідомив керівник Ради оборони міста Кривий Ріг Олександр Вілкул, інформує портал "Коментарі".

Під завалами можуть ще перебувати троє людей. Пошуково-рятувальна операція продовжується.

"Всім шести пораненим внаслідок ворожого ракетного удару по місту надається вся необхідна допомога. Троє поранених – чоловіки 1978, 1979 та 1986 р.н. — були оперативно доставлені до лікарень міста (черепно-мозкові травми, різані рани, переломи). Наразі всі троє в стані середньої тяжкості, лікарі роблять все необхідне. Ще троє постраждалих чоловіків отримали допомогу на місці, лікуватимуться амбулаторно під наглядом медиків", – повідомив Вілкул.