Помер відомий народний синоптик Леонід Горбань: подробиці

Причини смерті поки невідомі

Кілька днів тому пішов у вічність знаний український народний прогнозувач погоди Леонід Горбань. Про це повідомляє "Обозреватель", отримавши інформацію від родичів покійного.

Чому представився цей відомий українець, невідомо. За словами дружини сина померлого, її свекор пішов з життя 1 жовтня.

Леонід Горбань був відомий завдяки своїм передбачуванням погоди на місяці чи навіть на роки вперед.

Важливо, що цей знаний українець не здобув визнання за життя в середовищі професійних синоптиків. Також він не підтримував ніяких робочих зв’язків з фахівцями метеорології.

Леонід Іванович за життя написав кілька своїх книг про те, як передбачати погоду за народними методами. Перше своє видання "Народний календар погоди" він писав понад три десятиліття. В нашій країні популярним є його видання "Погода до 2030 року".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що помер колишній футболіст "Шахтаря" і "Динамо". Знаний футболіст народився в столиці України в 1965 році. Починав він в київському "Динамо".Але показати свої кращі спортивні якості тут він не зміг, бо тривалий час перебував запасним. Далі в його кар’єрі вже збірна донецького "Шахтаря". Рідна команда, за яку він зіграв понад пів сотні різних матчів і забив 4 м'ячі, зробила його популярним. Також Герасимець встиг не лише пограти, але й розвивати футбол, як спорт в Білорусії, Росії, Ізраїлі та Литві. Футболу він віддав все життя, розповідають про нього колеги. Два останніх десятиріччя він був хорошим тренером. Останній футбольний колектив – команда "Яруда" з російського Санкт-Петербурга, для футболістів якого він назавжди залишився класним футболістом, майстром і наставником.