Головна Новини Суспільство події Помер відомий радянський актор Микола Іванов
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий радянський актор Микола Іванов

Артистові було 77 років

11 грудня 2020, 13:17 comments2320
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 11 грудня, стало відомо про смерть відомого радянського актора, Народного артиста Росії Миколи Іванова. Його не стало на 78-му році життя. Причиною, через яку обірвалося життя актора, стала серцева недостатність.

Помер відомий радянський актор Микола Іванов

ФОТО: З відкритих джерел

У Радянському союзі про Миколу Іванова дізналися завдяки художньому багатосерійному фільму "Вічний поклик", який був знятий в 1973 році. Актор також знімався в таких фільмах, як: "Про любов", "Червоний намет", "Битва за Москву", "Море у вогні", "Зустрінемось в метро", "Коник", "Любити людину", "Вулиця розбитих ліхтарів" та інших. На рахунку радянського актора кілька десятків блискучих ролей.

Основну частину життя Микола Іванов присвятив служінню в театрі, адже з 1960 року працював в Театрі юного глядача в Петербурзі. За свою акторську кар'єру, артист зіграв близько 150 ролей.

"Ми будемо пам'ятати нашого НікНіка неймовірно талановитим артистом, який повністю віддавав себе справі свого життя — театру. Променистою, дотепною, доброзичливою і нескінченно чарівною людиною", — написали на офіційній сторінці Театру в Facebook.

"Коля був світлою людиною, справжньою людиною театру. Це дуже гірка втрата!", — розповів товариш Миколи Іванова Данила Корогодський.

Нагадаємо, що 9 грудня не стало ще одного відомого радянського артиста В'ячеслава Івановича Єзепова. Серце актора зупинилося на 80-му році життя. Причину смерті не називають. В'ячеслав Езепов понад 50 років був провідним актором Малого театру, а також знімався в популярних радянських кінострічках.

Раніше видання "Коментарі" писало про втрати 2020 року, про те, хто із знаменитостей помер у році, що минає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини