Головна Новини Суспільство події Помер колишній головний тренер донецького "Шахтаря"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер колишній головний тренер донецького "Шахтаря"

Відомий фахівець помер на 84-му році життя

9 липня 2020, 21:56 comments2207
Поділіться публікацією:

Колишній гравець і тренер донецького "Шахтаря" Володимир Сальков помер у віці 83 років. Про це повідомляє прес-служба московського ЦСКА, де фахівець з 2003 по 2007 роки був спортивним директором.

Помер колишній головний тренер донецького "Шахтаря"

У донецькому клубі Сальков двічі ставав володарем Кубка СРСР, срібним і бронзовим призером чемпіонату Союзу. Під час тренерської кар'єри він працював у "Шахтарі", московському "Торпедо", "Роторі", олімпійської збірної Радянського Союзу і не тільки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 6 липня узаходівсемирно відомий композитор Енніо Морріконе. Тоді він, упавши, зламав стегнову кістку. Для людей похилого віку — це характерна травма. Повернутися додому композитору було вже не судилося. Вночі рідним лікарі повідомили про його смерть. Морріконе став відомий всьому світу завдяки музиці, яку він писав для різних фільмів і телесеріалів. З кінематографом він тісно пов'язав своє життя ще в 1961 році. Йому тоді було 33 роки. З тих пір він встиг створити мелодії для більш ніж 500 картин. За свої роботи одержав багато нагород. Зокрема, дві золоті статуетки "Оскар" за музику до фільму "Мерзенна вісімка" і заслуги в кінематографі,- а також "Греммі" — за мелодію до кінокартині "Недоторкані".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини