Головна Новини Суспільство події Помер екс-мер Києва Омельченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер екс-мер Києва Омельченко

Олександр Омельченко керував столицею України з 1998 по 2006 рік

26 листопада 2021, 00:45 comments3868
Поділіться публікацією:

Депутат Київської міської ради, голова фракції "Єдність", ексмер столиці Олександр Омельченко помер на 84-му році життя. Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко у Facebook.

Помер екс-мер Києва Омельченко

Омельченко - фото з відкритих джерел


Мер столиці Віталій Кличко повідомляв, що Омельченка було госпіталізовано з коронавірусом у непростому стані. Чинний голова міста Віталій Кличко підтвердив інформацію про смерть та висловив співчуття рідним Омельченком.


Олександр Омельченко керував столицею України з 1998 до 2006 року. У 2004 році балотувався у президенти та отримав 0,48% голосів виборців. Був нардепом у Верховній Раді 6 скликання блоку "Наша Україна-Народна Самооборона". 2020 року Омельченко був серед депутатів, які голосували за ратифікацію "Харківських угод", підписаних Віктором Януковичем про продовження перебування російського Чорноморського флоту в українському Криму до 2042 року в обмін на знижку на газ.


Нагадаємо, на 88-му році життя помер нардеп І-VIII скликань Верховної Ради України Юхим Звягільський. Політик не впорався з наслідками коронавірусної хвороби, він помер в Інституті серця. Як передає видання "Коментарі", таку інформацію у Facebook повідомив у телеграм-каналі екс-нардеп Ігор Мосейчук. Незадовго до цього Юлій Іоффе повідомив, що Юхим Звягільський у вкрай тяжкому стані потрапив у реанімацію, де й боровся за своє життя. Повідомляючи про смерть Юхима Звягільського, відомий український журналіст і блогер Денис Казанський зазначив у Facebook, що Звягільський є ветераном української політики, одним із засновників "Партії регіонів". Перший "донецький" керівник Кабміну, який у 1993 році вперше використовував шахтарські страйки для шантажу Києва федералізацією.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини