Помер актор серіалу "Слуга Народу": йому було лише 24 роки

Помер український актор театру та кіно Дар'юш Есламі. На момент смерті чоловікові було 24 роки

16 липня помер український актор театру та кіно Дар'юш Есламі, широко відомий за роллю школяра у серіалі "Слуга Народу". На момент смерті артистові було лише 24 роки. Повідомлення про його раптову смерть з'явилося на сторінці Театру на Подолі в Instagram, де Есламі працював останні роки.

"Сьогодні зупинилося серце нашого актора Дар'юша Есламі. Щирі співчуття рідним та близьким", - написали на Instagram-сторінці театру.
Дар'юш Есламі народився у Києві та здобув освіту у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого, а потім поглибив свої навички на майстернях Остропольського та Чхаїдзе. Незважаючи на молодість, він встиг зарекомендувати себе в театральній сфері, виступивши в таких постановках як "Незнайомка", "Сон літньої ночі", "Комедіанти" та "Шановні божевільні".

2023 року Дар'юш зіграв у кінострічці "Капітан Бровари", що стало його дебютом у великому кіно. Колеги та шанувальники таланту Есламі висловили свої співчуття та скорботу з приводу його несподіваної смерті. Мати актора також опублікувала зворушливе повідомлення, висловлюючи гордість і любов до свого сина та його здобутків.

"Не могла надивитися на тебе, не могла надихатися тобою, постійний дефіцит тебе відчувала, боялася вголос і публічно тобою пишатися, щоб не злякати, і як я була щаслива твоїми успіхами і перемогами. Я пишаюся тобою, моє найбільше кохання всього мого життя!" Добре твого серця, хоч і такого хворого, я не знаю. Дякую тобі, сину, що вибрав нас у батьки, що був з нами всі ці майже 25 років! мама Дар'юша.

Причину смерті актора досі не встановлено, залишаючи безліч питань у його рідних, друзів та шанувальників.