Головна Новини Суспільство події Полтавський загарбник з гранатою і заручником їде в сторону Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Полтавський загарбник з гранатою і заручником їде в сторону Києва

Копи ведуть переговори з полтавським викрадачем по звільненню полковника Шияна, однак чітких вимог загарбник не висунув

23 липня 2020, 12:19 comments1228
Поділіться публікацією:

Полтавські правоохоронці ведуть переговори зі злочинцем, який разом із заручником зараз рухається на поліцейському ВАЗ-2115 ("Богдан") у бік Києва. Правоохоронці кажуть, що чітких вимог у злочинця поки що немає, і зараз вони намагаються домовитися із загарбником про звільнення полковника поліції Віталія Шияна.

Полтавський загарбник з гранатою і заручником їде в сторону Києва

Відомо, що переслідували злочинця копи за підозрою у викраденні авто, однак на вул. Остапа Вишні він дістав гранату РГД-5, погрожуючи підірвати спочатку себе, потім — узятого в заручники правоохоронця. Незабаром загарбник висунув першу вимогу — автомобіль для того, щоб втекти. Полковник Віталій Шиян запропонував себе в обмін на іншого правоохоронця і, будучи в заручниках, поїхав на службовому ВАЗ разом з викрадачем.

Копи кажуть, що авто рухається у бік Києва, його супроводжують машини поліцейських. Триває спецоперація "Грім".

Нагадаємо, у Полтаві чоловік погрожує підірвати гранату посеред вулиці. Снаряд він дістав біля Адміністративного суду, коли його спробували затримати правоохоронці. Спецоперацію "Грім" розгорнули після спроби затримати підозрюваного у справі про викрадення автомобіля. На вулиці Остапа Вишні чоловік дістав снаряд і загрожував підірвати його, якщо до нього хтось наблизиться. Імовірно, це граната РГД-5.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини