Головна Новини Суспільство події Поліцейських, які били беззбройного активіста, відсторонили від служби
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліцейських, які били беззбройного активіста, відсторонили від служби

Керівник поліції Києва Андрій Крищенко розпочав службову перевірку

15 червня 2020, 20:15 comments1906
Поділіться публікацією:

Начальство Національної поліції Києва усунув від служби двох поліцейських, які били ногами беззбройного активіста у будівлі Шевченківського районного суду столиці, де сьогодні розглядається справа Сергія Стерненко, який в 2018 році вбив нападника на нього Івана Кузнєцова. Про це повідомили у виданні "Українська правда" з посиланням на заяву керівника поліції Києва Андрія Крищенко.

Поліцейських, які били беззбройного активіста, відсторонили від служби

"Виходячи з інформації в пресі, де є фото, на якому є дії, які можуть свідчити про можливе перевищення сили поліцейськими, мною призначена службова перевірка. Ці дві людини відсторонені від несення служби", — заявив глава столичної поліції.

За словами Андрія Крищенко, всі матеріали службового розслідування передадуть в Державне бюро розслідувань. Також він попросив журналістів, у яких є фотографії або відеозапису інциденту, надати їх у поліцію або опублікувати публічно. Керівник поліції Києва вважає, що фото — і відеофіксація допоможе правоохоронним органам швидше провести службову перевірку та повідомити громадськість про результати.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Москві американця Пола ділеп, уїла засудили до 16 років колонії за шпигунство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини