Покинутий командирами у лісі: російський військовий спалив свій БТР та здався зі зброєю (ВІДЕО)

Старший лейтенант Ніканоров Хома Олександрович, розповів про те, як він з іншими був покинутий командирами

Один з російських загарбників, старший лейтенант російської армії Хома Олександрович Ніканоров після того, як попав полон, повідав про те, як разом з іншими солдатами був залишений своїм командиром. Загарбники намагались вийти з українських лісів самотужки, і нарешті здалися в полон місцевим мисливцям та представникам тероборони. Про це інформують в Службі безпеки України.

Під час допиту він одягнений у костюм нареченого, який, пошкодувавши його, віддали йому наші жителі. Здаючись в полон, загарбник віддав не тільки свою зброю, але й військову форму, а перед цим підпалив свій БТР.

Російський солдат Ніканоров каже, що їм говорили про кількаденну успішну військову операцію і теплі зустрічі з місцевим населенням в місті Бобровиця Чернігівського регіону.

Співробітники СБУ зазначають чи розповість своїм дітям про свої військові подвиги на українській території цей російський "захисник". Чи буде згадувати, як в чернігівських трясовинах підпалив свій БТР та позбувся парадної форми, в якій мав крокувати по Хрещатику. Чи може продемонструє цей відеоролик в костюмі чужого нареченого.

Нагадав, що "Коментарі" інформували про те, що під Черніговом взвод російських розвідників здався в полон ЗСУ. Наразі у багатьох українських містах фіксують вторгнення, але ЗСУ дають відсіч противникам. Під Черніговом у повному складі українським військовослужбовцям здався розвідувальний взвод 74-ї мотострілецької бригади (Кемеровська область). Цю новину на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.