Головна Новини Суспільство події Подруга російського блогера Reeflay померла в прямому ефірі: після допиту його відпустили
commentss НОВИНИ Всі новини

Подруга російського блогера Reeflay померла в прямому ефірі: після допиту його відпустили

Блогер вигнав Валентину на балкон, щоб вона "не смерділа"

2 грудня 2020, 22:22
Поділіться публікацією:

Російський блогер Стас Решетніков (Reeflay), який продовжував вести прямий ефір поки позаду нього лежала мертва дівчина, був відпущений додому після допиту.

Подруга російського блогера Reeflay померла в прямому ефірі: після допиту його відпустили

Блогер Reeflay. Фото: obozrevatel

Reeflay детально розповів слідчим про трагедію, яка трапилася сьогодні. Він зізнався, чому виганяв свою вагітну дівчину Валентину на балкон без одягу.

В ході допиту з'ясувалося, що Валентина страждала захворюванням кишечника, через що, за словами блогера, від неї погано пахло. І він не знайшов способу краще, крім як відправити її мерзнути на балкон. Це було щось на кшталт "покарання" в його розумінні.

"Я вигнав її, щоб не смерділа", — заявив Стас на допиті.

Відомо, що дівчина просила пустити її назад, кажучи про те, що їй дуже холодно там стояти. Однак Стас проігнорував її прохання, і забув про неї на кілька годин. Коли ж він нарешті вирішив перевірити, як там Валентина, то вона вже була без свідомості. Незабаром дівчина померла.

Далі все вирішить експертиза, яка покаже точну причину смерті дівчини. Зараз підстав для порушення справи немає, оскільки немає точної причини. За зовнішніми ознаками смерть Валентини Григор'євої не носила кримінального характеру.

Як повідомляло видання "Коментарі", російський блогер вів стрім, поки за спиною лежала мертва вагітна подруга. Медики, які прибули за викликом одного з користувачів соцмережі, зафіксували смерть Валентини. При чому, за весь цей час, аж до приїзду правоохоронців, трансляція прямого ефіру не припинялася. Закінчилася вона тільки після того, як поліцейський відвернув камеру і вимовив: "Дострімився..."



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини