Головна Новини Суспільство події Податковий майдан у Києві: між протестувальниками і поліцією відбуваються сутички (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Податковий майдан у Києві: між протестувальниками і поліцією відбуваються сутички (ВІДЕО)

МВС повідомляє, що поліцейські не допустили встановлення військових наметів на Майдані в Києві, де протестують ФОПи

15 грудня 2020, 14:51
Поділіться публікацією:

У Києві сьогодні неспокійно. Підприємці вирішили почати "Податковий майдан" і вийшли на мітинг до будівлі Верховної Ради. Пізніше активісти перемістилися до Офісу президента України. Відео з місця подій з'явилися в Telegram-каналі PavlovskyNEWS.

Податковий майдан у Києві: між протестувальниками і поліцією відбуваються сутички (ВІДЕО)

Фото: 112. Юа

Як можна побачити на відео, в рамках акції протесту ФОПів мітингувальники запалили димові шашки в колір національного прапора. Багато підприємців принесли плакати з зображенням образливого жесту.

В ході протесту на Майдані Незалежності розпочалися зіткнення учасників мітингу і поліції. На відео можна побачити короткочасні сутички і бійки. За даними Telegram-каналу, поліцейські розпилюють газ.

Крім того, на Майдані пролунали вибухи шумових гранат.

Повідомляється, що організатор мітингу глава руху #SaveФОП Сергій Доротич заявив у гучномовець про багатьох травмованих серед ФОПів.

Своєю чергою, пресслужба Міністерства внутрішніх справ України повідомляє, що поліцейські проводять з учасниками акції превентивні заходи для відновлення правопорядку на Майдані Незалежності.

"Зокрема поліцейські не допустили встановлення військових наметів на центральній площі столиці й роз'яснюють норми чинного законодавства для запобігання порушень правопорядку", — йдеться в повідомленні поліції.

Повідомляється, що сьогодні учасники акції провели ходу з Площі Конституції центральними вулицями столиці. Потім зупинилися на Майдані Незалежності та намагалися встановити кілька наметів.

"Правоохоронці проводять з учасниками заходів профілактичну роз'яснювальну роботу, щоб відновити правопорядок та не допустити правопорушень. Попри це, між громадянами та працівниками поліції виникають короткочасні словесні перепалки та штовханина", — додали в МВС.

Як раніше повідомлялося, Рада прийняла закони для бізнесу: на яку допомогу претендують підприємці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Грима

15 грудня 2020, 17:34

Зрову проплатили новий мітинг ті, хто прагнуть пристоїтись до грошових цицьок нашої держави..... а народу аби платили, а за що мітингувати то вже не важливо....


Новини