Пішов з життя легендарний український спортсмен: що відомо про його смерть

У віці 80 років перестало битися серце Віктора Путятіна

В місті Харків помер відомий український спортсмен, знаний у світі фехтувальник, який за своє життя п'ять разів виборював звання чемпіона світу, Віктор Путятін. Йому було 80 років. Про це інформує УНІАН.

Чому помер дворазовий срібний призер Олімпійських ігор та один із найсильніших фехтувальників світу в минулому? За озвученою інформацією, він потерпав від різних хвороб, кілька разів переніс операційне втручання на суглобах. Тому що без цього не зміг би ходити. Лікарі разом з ним боролись за його здоров'я і подальше продовження життєдіяльності відомого спортсмена.

Важливо, що цей знаменитий мешканець Харкова два рази виборював срібну медаль на Олімпійських іграх в Мехіко у 1968 році та в Мюнхені у 1972 році. Ще він мав звання віцечемпіона у командній рапірі. П'ять разів Віктор Путятін був чемпіоном світу. Закінчивши свою спортивну кар'єру, він тренував італійських спортсменів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Помер колишній футболіст "Шахтаря" і "Динамо". У віці 56 років пішов у вічність півзахисник двох легендарних футбольних команд — донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" Сергій Герасимець. Про це інформує пресслужба команди гірників.

Знаний футболіст народився в столиці України в 1965 році. Починав він в київському "Динамо".Але показати свої кращі спортивні якості тут він не зміг, бо тривалий час перебував запасним. Далі в його кар’єрі вже збірна донецького "Шахтаря". Рідна команда, за яку він зіграв понад пів сотні різних матчів і забив 4 м'ячі, зробила його популярним. Також Герасимець встиг не лише пограти, але й розвивати футбол, як спорт в Білорусії, Росії, Ізраїлі та Литві.