Підлітка через добу знайшли у лісі: що з хлопцем

Майже добу хлопець сам перебував у лісі

Мова йде про підлітка із с. Чорний потік на Івано-Франківщині, який вчора вдень вийшов з дому в сторону лісового масиву й не повернувся назад. Місце знаходження хлопця було невідоме, зв'язок з ним теж був відсутній. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

На його пошуки було залучено 34 рятувальники, 10 одиниць техніки, кінологи ДСНС, поліція, працівники лісового господарства, а також місцеві мешканці.

Сьогодні рятувальники знайшли юнака в лісовому масиві села Молодятин, Коломийського району та супроводили його до місця проживання, де передали батькам. Стан хлопця задовільний.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

21-річний ухилянт провів чотири дні в горах серед ведмедів та вовків

21-річний чоловік, який мріяв незаконно перетнути українсько-румунський кордон через гори, потрапив у чотириденні пригоди, з яких його врятували українські прикордонники. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Держприкордонної служби України.

Рушивши в гори, 21-річний вінничанин тримав зв’язок зі своїм батьком, а коли зв'язок із сином обірвався, батько вирішив зателефонувати на телефонну "гарячу лінію" прикордонників. Надивившись у соцмережах відео-інструктажів про гірські походи, молодик задумав незаконно перетнути українсько-румунський кордон. Закупив необхідний інвентар, одяг та взуття, газовий балончик для приготування їжі. Рухаючись за онлайн картами, чоловік постійно інформував батька про координати свого перебування.