Головна Новини Суспільство події Під Петербургом розбився літак, є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Петербургом розбився літак, є загиблі (ФОТО)

Літак був повністю зруйнований

8 січня 2021, 16:20 comments1287
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 8 січня, під Санкт-Петербургом при зльоті розбився легкомоторний літак, загинуло три людини, які знаходилися на борту.

Під Петербургом розбився літак, є загиблі (ФОТО)

в Росії розбився літак / фото Baza

Видання ТАСС з посиланням на екстрені служби повідомляє, що трагедія сталася в Ломоносовському районі Ленінградської області. Попередньою причиною аварії називають помилку пілотування і технічну несправність. Також є версія, що літак зіткнувся з іншим повітряним судном. Серед загиблих — двоє чоловіків і одна жінка.

Згідно з інформацією інших джерел, на борту літака також знаходилася дитина і їй вдалося вижити. Зараз вона знаходиться в лікарні, і медики борються за її життя.

Відомо, що літак компанії Piper Aircraft Inc. є приватним. МНС Росії вже відправило до місця події вертоліт з рятувальниками північно-західного регіонального пошуково-рятувального загону.

Під Петербургом розбився літак, є загиблі (ФОТО) - фото 2
Під Петербургом розбився літак, є загиблі (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що кілька днів тому в американському штаті Мічиган на один з житлових будинків впав легкомоторний літак компанії Piper. В результаті аварії загинули три людини. Відео аварії літака потрапило на відео, переглянути його можна тут.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що близько Томіліно Московської області в листопаді 2020 року сталася авіакатастрофа, в результаті якого загинув відомий ведучий Олександр Колтовий і його супутниця. Попереднє розслідування показало, що під час польоту у літака відмовив двигун, а потім сталося загоряння. Спочатку ЗМІ повідомили лише про жорстку посадку, але потім з'ясувалося, що літак Cessna розвалилася на шматки від сильного удару об землю. В останній момент пілотові вдалося відвести падаюче повітряне судно якомога далі від житлових будинків і дороги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини