Головна Новини Суспільство події Під Києвом поліцейський на смерть збив пішохода
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом поліцейський на смерть збив пішохода

Подія трапилася пізно вночі, і поліцейський міг не розгледіти пішохода

27 листопада 2020, 17:05
Поділіться публікацією:

Сьогодні, близько третьої години ночі співробітник Києво-Святошинського відділення поліції збив пішохода, який рухався проїжджою частиною. Від травм, які спричинила аварія, чоловік помер.

Під Києвом поліцейський на смерть збив пішохода

ФОТО: З відкритих джерел

Відомо, що в нещасливий день, поліцейський прямував додому після розкриття серйозного злочину. Співробітник відділення поліції затримав зловмисників і пізно ввечері доставив їх до ізолятору тимчасового утримання.

"Сьогодні, близько 3 години ночі, працівник поліції, повертаючись зі служби, скоїв наїзд на пішохода, який рухався по проїзній частині дороги. В результаті ДТП чоловік від отриманих травм помер", — прокоментували подію в поліції Київської області.

У поліції також підкреслили, що пішохід, якого збив поліцейський, був без світлоповертаючих елементів на одязі. Можливо, це і могло стати причиною дорожньо-транспортної пригоди.

За словами начальника поліції Київської області, співробітники ДБР вже почали вести розслідування за фактом смертельної аварії.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, суд виправдав власницю ресторанного бізнесу, яка збила підлітка на пішохідному переході.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини