Головна Новини Суспільство події Перестрілка у Броварах: у МВС повідомили про затримання ще 13 осіб на чолі з кримінальним авторитетом
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестрілка у Броварах: у МВС повідомили про затримання ще 13 осіб на чолі з кримінальним авторитетом

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що затриманим було оголошено підозру у бандитизмі

2 червня 2020, 18:00 comments3710
Поділіться публікацією:

Міністерство внутрішніх справ України повідомляє, що у Києві, Ірпені та Броварах вдалося затримати ще 13 осіб на чолі з кримінальним авторитетом "Віха" або "Журавель". У МВС зазначають, що ці люди "виступили" з боку місцевих перевізників.

Перестрілка у Броварах: у МВС повідомили про затримання ще 13 осіб на чолі з кримінальним авторитетом

За словами глави відомства Арсена Авакова всім оголошено підозру у бандитизмі і замаху на умисне вбивство. Вилучено зброю і боєприпаси.

Нагадаємо, масові розборки посеред дворів житлових багатоповерхівок влаштували близько сотні людей. Всі вони – представники угруповань, які контролюють пасажирські перевезення в регіоні, в тому числі і нелегальні. У Мережі опубліковане відео з місця масової перестрілки в Броварах.

Повідомлялося, що в поліції назвали причину і кількість поранених під час стрілянини під Києвом. Згодом мер Броварів розкрив деталі конфлікту.

Раніше "Коментарі" писали, що конфлікт між перевізниками в Броварах почався ще кілька днів тому. Про це йдеться в соціальних мережах.

Станом на 30 травня поліція та прокуратура визначила більш 60-ти учасників перестрілки в Броварах, включаючи замовників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини