П'яний поліцейський влаштував смертельну аварію на пішохідному переході під Києвом

Під колесами автомобіля п'яного поліцейського опинилося дві жінки, одна з них загинула

Поліцейський влаштував п'яну аварію в Броварах під Києвом. Прямо на пішохідному переході він збив двох жінок. Одну з них лікарям врятувати не вдалося. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції.

Легковик "Фольксваген", за кермом якого був представник правоохоронних органів, вилетів на пішохідний перехід близько 18:00 напередодні. Ухилитися від машини двом жінкам, які переходили дорогу, не вдалося. Одна з них загинула, другу медики відвезли в лікарню.

Але зіткнення з пішоходами автомобіль поліцейського не зупинило. Він проїхав ще близько 500 метрів, поки не влетів в дерево.

Правоохоронці, які приїхали на місце аварії, з'ясували, що їхній колега сів за кермом п'яним. До слова, вже колишній колега. Підозрюваного з органів звільнили, повідомив незабаром після аварії керівник Національної поліції Ігор Клименко.

"Це був офіцер-дільничний з Деснянського управління Нацполіціі. Він скоїв смертельну аварію і був звільнений. Після проведення службового розслідування з посади буде знято і його безпосереднього керівника", - повідомив глава Нацполіціі.

Проводити розслідування аварії в Броварах буде Державне бюро розслідувань.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Києві на пішохідному переході маршрутка збила трьох людей. Без загиблих також не обійшлося.