Окупанти зганьбилися сюжетом з "бази Азову": подробиці (ФОТО)

Російських пропагандистів знову видав непрофесійний реквізит

Пропагандистські рупори рф в черговий раз зганьбили себе, створивши черговий фейк про військових "Азову". Вони оприлюднили в ефірі сюжет ніби про базу полку "Азов", але цю неправду видає реквізит загарбників.Про це інформує радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

Посадовець висловив свою думку, що "криворукі фейкомети" з РФ і на цей раз не змогли відзняти свою якісну пропаганду. Як доказ, Андрющенко наводить аргумент - в сюжеті показано "базу Азову" в селі Юр'ївка, яке вони чому назвали Ялтою".

"На фото з бази ми маємо обов'язково побачити: портрет Гітлера, два видання "Моя боротьба" та ще щось із рунами та символікою нацистів. Але якщо немає видання "Моя боротьба", то "нацисти Азову" можуть почитати "Моя борьба", які припасли для фото росіяни. Ну, а якщо немає рун – то "Сертифікат" теж піде в справу", - зауважив радник мера Маріуполя.

Петро Андрющенко при цьому з іронією уявляє "українського фашиста", що читає роботи Гітлера на російській.

Важливо, що 16 травня з підприємства "Азовсталь" в госпіталь в Новоазовськ евакуювали 53 важкопоранених азовців. Ще 211 військових через гуманітарний коридор доставили в населений пункт Оленівка. Щоб їх повернути в країну запланований обмін.

18 травня очільник російської Державної думи Володін дав доручення представникам думського комітету з оборони підготовити резолюцію, що заборонить неможливість обміну полонених бійців полку "Азов".


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що РФ готує пропагандистський "прес-тур" до Маріуполя.