Головна Новини Суспільство події Обвал шахти на Луганщині - є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Обвал шахти на Луганщині - є жертви

Правоохоронці порушили кримінальну справу через порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою

28 грудня 2020, 21:45
Поділіться публікацією:

Минулої ночі на Луганщині стався обвал шахти. В результаті події один гірник став жертвою. Про це повідомляє служба по зв'язках з громадськістю Національної поліції. 

Обвал шахти на Луганщині - є жертви

Так, стало відомо, що у  шахті під назвою Золоте, що знаходиться в Попаснянського району Луганщини, трапився обвал гірничого ґрунту. В результаті аварії двоє шахтарів опинилися під завалами. Один робітник зміг піднятися своїми силами на поверхню, на жаль, другого невдовзі було знайдено без ознак життя. 

Слідство порушило кримінальну справу з приводу порушень правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Раніше "Коментарі" писали про те, що на Донбасі протестують гірники. Причина банальна — колосальна заборгованість по зарплатах. Шахтарі найбільшої державної шахти "Капітальна", яка знаходиться в Мірнограді, сьогодні вранці не вийшли на робочу зміну. Шахтарі підприємства "Мірноградвуголь", якому належить "Капітальна" прийняли резолюцію, де виклали свої вимоги до президента Володимиру Зеленському та главі уряду Денису Шмигаль. У документі гірники вимагають негайно погасити всю наявну заборгованість по заробітній платі, яка стала понад 100 млн гривень.

Крім того, порталу стало відомо про те, що Спікер українського уряду вважає зарплату народних обранців невисокою. Глава Верховної Ради Дмитро Разумков зазначив, що недостатній рівень зарплат породжує корупційні дії, які можна винищити виключно за допомогою притягнення до кримінальної відповідальності. За його словами, його зарплата як голови Верховної Ради становить 38-42 тисяч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини