Обстріл залізниці: які поїзди припинять курсувати

Ремонтні бригади вже лагодять пошкодження, завдані обстрілами

У зв’язку з ворожим обстрілом пошкоджено колії на дільниці між Миколаєвом та Херсоном. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Поїзди сполученням до Херсона зупинятимуться у Миколаєві.

Доправлення пасажирів до Херсона здійснюватиметься автобусами.

"Усі 78 наших пасажирів до Херсона будуть доставлені до місця призначення з максимально можливим комфортом.

Дякуємо Херсонській обласній військовій адміністрації за підтримку та оперативне реагування на ситуацію", – зазначили у відомстві.

Там додали, що залізничні ремонтні бригади вже виїхали на відновлювальні роботи.

До зворотного рейсу планується відновити залізничне сполучення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи у Києві та області: що відомо

Чотирнадцята повітряна атака російських збройних сил на Київ з початку жовтня. Вже звично для ураження мирного цивільного міста ворог застосував БпЛА. Місце запуску дронів – курська область, а на столицю безпілотники заходили переважно з північного і північно-східного напрямку. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, інформує портал "Коментарі".

Повітряна тривога у столиці протягом ночі оголошувалася тричі і сумарно тривала майже 6 годин. Силами та засобами ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено біля десятка російських дронів. Усі ворожі БпЛА, які загрожували столиці були знешкоджені. Інформація щодо руйнувань чи постраждалих не надходила. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються. Деталі – за посиланням.