"Ні сепаратисту Загурі" – у Чернівцях активісти розклеїли листівки із закликом зупинити розхитування ситуації у місті

Представники громадської організації вважають, що Володимир Загурський може бути керівником протизаконного угруповання, яке дестабілізує ситуацію у Чернівцях

У ніч із неділі на понеділок, з 6 на 7 лютого, активісти організації "Національний спротив Буковини" поширили тисячі листівок на вулицях Чернівців. Заклик зупинити свавілля злочинних угруповань з'явився і на будинках СБУ, МВС та ДБР.

На думку представників громадської організації, у місті може діяти група, до складу якої входять Дідов Станіслав, Шаманський Станіслав, Стрилецький Олександр, Сушинський Юрій та Загар Віталій. Керівником угрупування нібито є Загурський Володимир Анатолійович.

Зокрема, у листівці йдеться про те, що під керівництвом цієї людини протягом останніх років могли відбуватися злочини: розбійні напади, рейдерства, залякування людей, підпали майна, контрабанда, співпраця з бойовиками "ЛДНР" і навіть убивства.

"Загурський Володимир Анатолійович може мати стосунок до сприяння кремлівському режиму, співпраці з ФСБ, керівництву ОЗУ бойовиків для дестабілізації ситуації в місті", – зазначають активісти.

Водночас, "Національний опір Буковини" закликала жителів Чернівців приєднатися до "боротьби з бандитами, які на догоду агресору можуть розхитувати ситуацію в Чернівцях та повертають місто у криваві 90-ті".