Несподівана смерть на сцені: співак помер під час концерту

Трагедія в Стамбулі: Метін Аролат знепритомнів і помер під час концерту

Відомий співак 90-х, Метін Аролат, помер під час концерту в Стамбулі. Це сталося у великому готелі, де артист раптом знепритомнів на очах у глядачів. На жаль, лікарям не вдалося його врятувати.

Метін Аролат, відомий своїми піснями 1990-х, вийшов на сцену та вразив своїх шанувальників. Але приблизно через 20 хвилин після старту він поскаржився своїй команді, що у нього оніміла рука.

За словами його подруги, яка була серед публіки, співак спробував заспокоїти всіх, сказавши, що з ним все гаразд, і продовжив виступ. Однак через декілька хвилин він раптово впав. На місце негайно викликали швидку допомогу, а медсестра з залу почала надавати першу допомогу. Лікарі зробили все можливе, але врятувати артиста не вдалося.

Метін Аролат був одним з відомих виконавців у Туреччині у 90-х. Його пісні часто були на верхніх рядках чартів, а концерти проходили з повними залами.

Наразі триває розслідування причин його раптової смерті, проте попередньо лікарі припускають, що це міг бути інфаркт.

Раніше “Коментарі” писали, що помер Роджер Палма, відомий шведський барабанник і учасник знаменитого гурту ABBA. Йому було 75 років. Родина музиканта розповіла, що він довго хворів на Альцгеймера і помер через ускладнення цієї хвороби. Вони зазначили, що Роджер завжди був доброзичливою та скромною людиною, яка підтримувала своїх друзів та сім'ю. Його смерть залишила велику порожнечу в серцях родичів та друзів.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Пішов з життя український гуморист Юрій Рябченко, учасник популярного проєкту "Ліга сміху". Комік здобув популярність як лідер команди "Ніколь Кідман".