Головна Новини Суспільство події Неподалік Херсону перекинувся автобус: є загиблі, 11 постраждалих (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Неподалік Херсону перекинувся автобус: є загиблі, 11 постраждалих (ВІДЕО)

Опубліковано відео з місця ранкової аварії у Херсонській області

9 листопада 2020, 13:26
Поділіться публікацією:

Сьогоднішній ранок на Херсонщині обернувся жахливою аварію. Перекинувся рейсовий автобус у Білозірському районі, є загиблі та поранені. Про це йдеться у повідомленні ГУ Національної поліції в Херсонській області.

Неподалік Херсону перекинувся автобус: є загиблі, 11 постраждалих (ВІДЕО)

Фото: hr.npu.gov.ua

За попередніми даними поліції, 51-річний водій маршрутного автобуса "Еталон" рухався з с. Садове в напрямку с. Антонівка, але не обрав безпечну швидкість руху. Через це автобус з’їхав в кювет і перекинувся. Повідомляється про двох загиблих жінок, яким було 42 та 54 роки. Крім того, 11 людей отримали травми та були направлені в лікарню. Як показав "драгер", алкоголю в крові водія не виявлено.  

Попередньо подію кваліфікують за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". У разі доказу винуватості порушнику загрожує тюремний строк на 5-10 років, а також позбавлення права керувати транспортом на строк до трьох років.

На місці ДТП працює поліція, яка встановлює всі обставини події. Також прибули карети швидкої допомоги. Як можна побачити у відео, при перекиданні з автобуса повибивало скло з вікон, сидіння були пошкодженні, а поруч з транспортом – розкидані речі.

Нагадаємо, з’явилися нові дані про винуватця ДТП на Майдані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини