Надзвичайники трьох областей рятували від вогню село на Київщині

На Київщині надзвичайники врятували від вогню ціле село

У Вишгородському районі, поблизу с. Мар'янівка, вчора загорілася суха рослинність на відкритій території. Через сильні пориви вітру вогонь за лічені хвилин пройшов сотні метрів поля, чагарників і городів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Під загрозою загорання опинилися приватні житлові будинки, ферма з тваринами та будівля школи.

Рятувальникам з трьох областей вдалося ліквідувати пожежу, площею 2,8 га.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Донеччині ліквідували наймасштабнішу пожежу: наслідки (ФОТО)

8 вересня масштабна лісова пожежа на території НПП "Святі гори" ліквідована на площі 6000 Га. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Донецькій області.

Завдяки злагодженим діям підрозділів ДСНС вдалося запобігти розповсюдженню пожежі на населені пункти, які межують з лісом, що могло призвести до катастрофічних наслідків. До ліквідації пожежі залучалися підрозділи ДСНС з Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Полтавської, Черкаської та Харківської областей.

У Харківській області, через те, що вогонь перекинувся з Донеччини, вигоріло ціле село Студенок Оскільської громади.

Загалом вогонь знищив 302 домоволодіння та травмував 3 місцевих мешканців. Внаслідок детонації вибухових пристроїв, залишених ворогом після деокупації цього регіону, постраждали 4 вогнеборці Харківського гарнізону ДСНС. Як оговтуються мешканці згорілого села та хто їм в цьому допомагає – читайте за посиланням.