На трасі Київ - Чоп водій скоїв ДТП і стріляв у поліцейських

Коли патрульні дали вказівку водієві зупинитися, чоловік його проігнорував і прискорився

У Львівській області біля населеного пункту Запитів на трасі Київ - Чоп порушник ПДР стріляв в поліцейських під час затримання.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби патрульної поліції Львівської області на сторінці в Facebook.

Водій Chevrolet проїхав залізничний переїзд на заборонний сигнал світлофора. Патрульні дали знак зупинитися, але той тільки прискорився. Після цього почалася погоня.


Під час втечі водій скоїв ДТП, але все одно продовжував тікати від копів. Незабаром його авто застрягло в поле і він зупинився. Порушник вийшов з машини з рушницею і погрожував стріляниною, вимагаючи дати йому втекти. Зловмисник один раз вистрілив вгору і двічі - в напрямку копів.

Щоб затримати водія, поліцейські використовували табельну зброю. Однак утікача наздогнали і затримали. На щастя, обійшлося без постраждалих.

У 30-річного чоловіка були ознаки алкогольного сп'яніння, що, попередньо, і стало причиною спроби втечі. На місце події викликали слідчих, зброю вилучили для експертизи.



Нагадаємо, біля Рівного поблизу села Грушвиця на трасі Київ - Чоп зіткнулися два автомобілі. В результаті аварії одна людина загинула і ще троє отримали поранення. Аварія сталася близько восьмої вечора за майже 15 кілометрів від Рівного. Зіткнулися Hyundai Elantra і Peugeot Partner. За допомогою спецобладнання вони деблокували травмованих і передали медикам. На трасі в цей час перекривали рух. На місце прибули рятувальники. Троє травмованих перебувають у реанімації в лікарні в Рівному. Їх стан оцінюють як важкий. В результаті ДТП постраждали жителі міста Суми, які їхали на заробітки як далекобійники. У поліції поки вирішують питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження. Нагадаємо, страшна автокатастрофа сталася на трасі Київ-Чернігів, неподалік від села Залісся. В результаті події загинули дві людини. В результаті події загинули дві людини. Один з них був військовослужбовцем, 23 лютого, на київській трасі зіткнулися відразу п'ять автомобілів. Повідомляється, що водій Volkswagen Polo їхав в крайній лівій смузі в напрямку міста Чернігів.