На пляжі в Одесі знайшли труп: загиблим може бути колишній власник "Сьомого кілометру"

Причини смерті чоловіка на пляжі в Одесі наразі встановлюють правоохоронці

Ранком, 23 січня, на території одного з пляжів міста Одеси було знайдено тіло чоловіка. Про це пише ТСН.

Представники поліції Одещини підтверджують журналістам знайдення трупа чоловіка 1981 року народження, яке мало місце на Трасі здоров'я.

"Факт підтверджую. Людина була в спідньому. Слідів насильницької смерті на тілі не виявлено", - прокоментувала подію речник Одеського облуправління поліції Любов Гордієвська.

Як вона розповіла, тепер перевіряють інформацію щодо того, чи ніби цей одесит вийшов з лазні. Але поліція, посилаючись на захист персональних даних, офіційно не спростувала та не підтвердила інформацію, що померлий - це ексспіввласник ринку "Сьомий кілометр".

Як пише місцеве видання "Думська", посилаючись на інформаторів з поліції, померлий — колишній власник промтоварного ринку "Сьомий кілометр" Віктор Добрянський (молодший) та внук його засновника. Перед цим, покійний підприємець ніби був в сауні, на пляжі "Дельфін", звідти він вийшов одному спідньому.

При цьому, бізнесмен Добрянський знаходиться в розшуку з 10 червня минулого року. Служба безпеки України звинувачувала його за ч. 3 ст. 209 ККУ (Легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом).

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі затримали заступника начальника ОВА. Служба безпеки викрила заступника голови Одеської обласної військової адміністрації, який за "кругленьку" суму пропонував керівнику одного зі структурних підрозділів ОВА "сприяння" в уникненні кримінальної відповідальності за привласнення держмайна.