Головна Новини Суспільство події На півночі Пакистану впав військовий вертоліт
commentss НОВИНИ Всі новини

На півночі Пакистану впав військовий вертоліт

Вертоліт виконував рятувальну операцію

27 грудня 2020, 13:20
Поділіться публікацією:

У суботу вночі, 26 грудня, розбився вертоліт пакистанської армії, на борту якого були чотири людини: два пілоти та два солдати.

На півночі Пакистану впав військовий вертоліт

в Пакистані розбився військовий вертоліт / фото: AFP

Відомо, що військовий вертоліт виконував рятувальну операцію. В регіоні Гілгіт-Балтистан вертоліт евакуював тіло військовослужбовця, який загинув, потрапивши під снігову лавину. За даними Міністерства оборони країни, аварія сталася з технічних причин. Всі обставини події з'ясовуються.

Губернатор Гілгіт-Балтистану Раджа Джалал Хуссейн Макпун і головний міністр Халід Хуршид вшанували пам'ять офіцерів і солдатів пакистанської армії, які загинули в результаті аварії вертольота і висловили їх рідним свої щирі співчуття.

На жаль, останнім часом у світі сталося багато таких аварій. 9 грудня на території Тернопільської області розбився легкомоторний літак, в результаті події загинув пілот. І в цей же день, в мережі з'явилися повідомлення про катастрофу іншого вертольота, тільки над французькими Альпами. В результаті катастрофи загинули п'ять з шести осіб, які знаходилися на борту.

Нагадаємо, в листопаді 2020 року в Єгипті, в околицях Шарм-еш-Шейха, з технічних причин розбився вертоліт міжнародної місії. Загинуло шестеро американців, один француз і один громадянин Чехії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку листопада 2020 року біля Томіліно Люберецького округу Московської області сталася авіакатастрофа. На землю впав легкомоторний літак Cessna, на борту якого перебував ведучий ток-шоу "ДНК" і співведучий шоу "Зірки зійшлися" Олександр Колтовий. Йому не вдалося вижити, як і його супутниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини